sâmbătă, 12 februarie 2011

David Bryan, solistul trupei Hotel FM, este protagonistul unui scandal erotic.

Eurovision 2011 cu iz erotic: David Bryan a comis-o (video) David Bryan, solistul trupei Hotel FM, este protagonistul unui scandal erotic. Pentru prima data in istoria participarilor Romaniei la Eurovision, reprezentantul tarii noastre este implicat intr-un astfel de episod.
Potrivit
Cancan.ro, David Bryan a purtat discutii sexuale cu o admiratoare din Bacau, careia i-a facut propuneri indecente si chiar s-a autosatisfacut in fata ei, prin intermediul webcam-ului.
Acest eveniment nu pica tocmai bine, tinand cont ca peste trei luni Hotel FM vor urca pe scena de la Dusseldorf.
Coordonatoarea proiectului
Eurovision 2011, Marina Almasan, spune ca gestul cantaretului nu este decat o explozie hormonala care nu va influenata imaginea tarii noastre.
`Eu in calitate de coordonator al proiectului pot sa spun ca nu raspund de particpantii la Eurovision decat daca are legatura . Nu eu am ales reprezentantii. Romanii i-au ales. Nu este problema noastra ce fac ei in viata particulara. Imaginea Romaniei nu are nicio legatura cu discutiile de pe Internet ale cantaretului. Este doar o explozie hormonala a unui tanar. Atat timp cat el lupta pentru Romania, nu conteaza ce face el pe internet”, a declarat Marina Almasan in cadrul emisiunii `Un show pacatos`, conform
Libertatea.
Si Gabriel Baruta, fondatorul Hotel FM, si-a sustinut colegul, considerand ca nu e in stilul lui David Bryan sa poarte astfel de discutii.


sursa:bestmusic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu