sâmbătă, 25 decembrie 2010

Vedetele "uitate de lume" în 2010!

Umpleau paginile ziarelor, timpii de emisie ai emisiunilor "mondene" şi nici internetul nu scăpa de avalanşa de articole cu ei. Din industria muzicală, din modă, din televiziune sau create de mass-media, personaje ca Magda Ciumac sau Nikita au apărut de nicăieri şi, în acest an, s-au întors acolo. Sunt însă şi vedete care au mai făcut ceva de-a lungul carierei, dar mediatizarea lor excesivă a condus la o manelizare a numelor acestora. Sporadic mai descoperim câte o informaţie despre aceste personaje, dar lumea a început să le uite. Pe scurt, vă este dor de ele?

Nikita era folosită ca să şocheze şi să amuze publiculMagda Ciumac

Nikita: fata dură din Romană s-a moleşit serios după ce a devenit mămică şi a dat peste un partener de viaţă mai dur ca ea. S-a refugiat în casa familiei compozitorului Horia Moculescu, spre serioasa îngrijorare a maestrului şi acolo "i s-a pierdut urma".

Tolea: Anatolie a fost "absent" în primul trimestru al anului, fiind.... mai greu să apari în presă din puşcărie. Tot cea care l-a adus în presa de scandal l-a "reanimat" un pic spre finalul primei jumătăţi a anului, apoi a fost bătut crunt într-o gală K1 şi a dispărut, până de curând, când am aflat că a ajuns la spital cu o ruptură de ligamente suferită la antrenamente.

Magda Ciumac: Nici Magda "n-a mai avut cerere". În prima jumătate a anului s-a zbătut să nu dispară, dar acest lucru a fost inevitabil în cele din urmă. Zilele bune, sau mai degrabă nopţile bune de la OTV s-au dus pe Apa Sâmbetei.

Lazarus: Un alt "produs" al OTV, Lazarus a avut o perioadă bună, tot pe timpul serialului Elodia. A încercat chiar şi rolul de moderator al unei emisiuni la Kanal D, dar acest episod s-a încheiat brusc, după ce a reuşit performanţa să primească o amendă din partea CNA de 100.000 de lei. În 2010, numele lui Luis Lazarus nu s-a mai auzit ca în timpurile bune.

Ogică: În memoria românilor Stelian Ogică este tipul acela care s-a plâns la poliţie că ar fi deţinătorului unui bilet câştigător la loto, dar pe care nu-l mai are, după a fost agresat de nişte necunoscuţi. A devenit ulterior vedetă a contestatului post OTV şi cel mai cunoscut jucător la loto din România. I s-a pus eticheta de pungaş, dar a avut şi câteva reuşite la jocul de noroc cu numere. A fost implicat în numeroase scandaluri, iar ultimul s-a lăsat chiar cu violenţe. Ogică a fost rupt în bătaie într-un club din Bucureşti, la începutul lunii octombrie. În prezent numele Ogică este asociat cu Raluca, fiica celebrului personaj, model de succes.

Raluca şi Stelian OgicăAndreea Mantea

Mihaela Rădulescu: Diva care a lăsat urme adânci prin televiziune s-a "retras" din showbiz, alături de fiul său, la Monaco. Relaţia sa cu Dani a consumat tone de cerneală. Apariţia Mihaelei Rădulescu în presa din România a fost anul acesta mai degrabă discretă (faţă de cum eram obişnuiţi), cu ocazia vreunei inaugurări de magazin, prin vreo reclamă, în reviste glossy sau, pur şi simplu, în vizită. Cea mai nouă ştire cu privire la fosta realizatoare a "Duminicii în familie" spune că Răduleasca va reveni pe micile ecrane cu o ediţie specială de Crăciun a fostei sale emisiuni.

Ileana Lazariuc şi Ion Ion Țiriac: Sunt luaţi "la pachet" în această expunere pentru că formează un cuplu, foarte discret, spre deosebire de perioada când cei doi nu erau cu verighete pe mâini. Se pare ca Țiriac jr a învăţat, în cele din urmă, de la tatăl său că ar fi mai bine să dispară din centrul atenţiei presei. Odată cu el a dispărut şi soţia sa, Ileana, devenită din cântăreaţa şi fotomodel o soţie şi mamă obişnuită.

Andreea Mantea: Andreei i s-a scârbit de showbiz-ul românesc, după cum declara chiar ea acum ceva timp. Poate e aşa, poate nu a mai fost nimeni interesat de soarta ei, cert e că fostul iepuraş Playboy a dispărut la fel de rapid din prim-plan aşa cum a şi apărut, adică în mare viteză.. Câteva relaţii tumultoase şi alte câteva episoade paparazzi au fost cam tot ce a mai amintit de Andreea Mantea în acest an.

sursa:libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu